Dag 1 - Heenreis van Zwolle (NL) naar Los Angeles (USA)

United Airlines logo Alle zeven vluchten van de reis zijn uitgevoerd via United Airlines. Het voordeel van het gebruik van één luchtvaartmaatschappij is dat het veel goedkoper is dan via verschillende luchtvaartmaatschappijen te vliegen. Er zijn wel wat beperkingen, vooral ten aanzien van het maximale aantal 'stopovers' dat je tijdens je reis mag maken. Zijn dit er teveel, dan moet je extra betalen. Ga voor meer informatie naar het reisbureau.

Omdat United Airlines zowel vliegt op Amsterdam als op Hawaii lag de keuze voor deze maatschappij dus voor de hand.

Dag 1 was een reisdag, waarbij we 's avonds in Los Angeles zijn aangekomen in het Westin Hotel. Een mooi en sjiek hotel maar met een duur ontbijt(buffet).

Western Discoveries rondreis

Los Angeles is het startpunt van de 'Western Discoveries' busrondreis die op dag 3 begint. Bij deze rondreis zie je in 13 dagen de meeste mooie steden en natuurparken die het Zuidwesten van de Verenigde Staten te bieden heeft.

Op de volgende pagina's van deze website worden per dag foto's getoond met een toelichting daarbij.

Na de busrondreis hebben we onze vakantie voortgezet met een week in Hawaii en een dag in Washington. Ook hiervan is een reisverslag gemaakt op deze website.

De 'Western Discoveries' busrondreis wordt georganiseerd en uitgevoerd door AmericanTours International (ATI). Deze reis wordt in meerdere landen door diverse reisorganisaties aangeboden.

ATI logo

Tijdens onze rondreis waren we met een gezelschap van 33 personen bestaande uit Nederlanders (ongeveer de helft), Belgen, Australiërs, Duitsers en Hongaren.

De reisleiding werd verzorgd door Hetty Roos, die van oorsprong Nederlandse is maar reeds geruime tijd in de Verenigde Staten woont. Haar uitleg onderweg gaf ze in het Engels en in het Nederlands.

Genoeg gepraat, gauw naar de foto's van dag 2: Universal Studio's, Los Angeles.


- Beginpagina Dag 2 >